ДЕНЬ БЕЗПЕЧНОГО ІНТЕРНЕТУ

6 лютого 2024 року у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”.

Метою Дня безпечного Інтернету є поширення знань про безпечне, відповідальне і позитивне використання цифрових технологій серед дітей та молоді.

Ця міжнародна календарна подія виникла, починаючи з 2004 року. Міжнародний День безпечного Інтернету запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії. Традиційно він відзначається у другий вівторок лютого. Це вже 21 Міжнародний день безпечного Інтернету!

 З цієї нагоди викладачі інформатики Кропивницького аграрного фахового коледжу Марина СТРИЖЕУС, Вікторія АПАНАСЕНКО, Олександр ВЛАДОВ, Лариса КРАСНОПОЛЬСЬКА зі здобувачами освіти  провели освітні заходи: «Поради з кібербезпеки та схеми шахрайства у воєнний час»(групи Б221, Е231), Ділова-гра «Кібербезпека: думай швидко, плати безпечно!»(група Ю231), «Створення коміксів про платіжне шахрайство» (група К231) в ході яких розповіли здобувачам освіти про важливість дотримання правил безпеки платежів та розрахунків в Інтернеті.

Тепер наші здобувачі освіти будуть впевненіше почувати себе у всесвітній павутині.

#ДеньБезпечногоІнтернету, #ШахрайГудбай

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *