Практична підготовка здобувачів освіти є надзвичайно важливою частиною освітнього процесу, від ефективності якої залежить професійне становлення майбутнього фахівця.
Викладачі Кропивницького аграрного фахового коледжу Ольга Кузнєцова та Тетяна Пеліпака зі здобувачами освіти групи К-221 розпочали навчальну практику з дисципліни «Основи товарознавства».
В основу проведення заняття на тему «Хліб та хлібобулочні вироби» покладений метод демонстрації, що забезпечує об’ємне, комплексне, багатоаспектне сприйняття інформації; сприяє розвитку у здобувачів освіти всіх систем сприйняття, особливо чуттєвого, такого, що підвищує якість засвоєння навчального матеріалу. Під час заняття проводилася органолептична оцінка якості запропонованих зразків хліба та хлібобулочних виробів, було здійснено порівняння основних товарознавчих характеристик пшеничного і житнього хліба та розглянутий асортимент хлібобулочних виробів.